KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PENALI: Alina Bica a obținut încă din ianuarie statut de refugiat politic în Costa Rica / Carnetul este valabil timp de 1 an

Breaking News:
 

FOTBAL: Real – Atletico şi Monaco – Juventus, în semifinalele UEFA Champions League

Vineri, la Nyon (Elveţia), a avut loc tragerea la sorţi pentru semifinalele UEFA Champions League.

Real a castigat UEFA Champions League in 2014 si 2016 dupa ce a trecut in finala de Atletico Madrid

După ce a trecut de Bayern Munchen graţie intervenţiilor avute de centralul maghiar Viktor Kassai, Real Madrid, deţinătoarea trofeului, va da piept, în penultimul act al competiţiei, cu Atletico Madrid.

De altfel, existau zvonuri, înainte de tragerea la sorţi pentru semifinale, că UEFA va gira un asemenea meci încă din această fază a competiţiei.

Dacă echipele din Madrid erau repartizate în semifinale separate se risca faptul ca, pentru al treilea an din ultimii patru, să avem o finală între Real Madrid şi Atletico Madrid.

Aşa, cu cele două formaţii întâlnindu-se în semifinale, putem avea feţe noi în finală, indiferent că vorbim de Monaco sau Juventus.

Dubla dintre Real şi Atletico se va disputa pe 2 mai, turul, şi 10 mai, returul, în timp ce meciurile dintre Monaco şi Juventus vor avea loc pe 3, respectiv 9 mai.

Plusul de experienţă şi valoare individuală avut de Real şi Juventus le recomandă pe cele două formaţii drept favorite la calificarea în finală, dar autobaza lui Simeone şi entuziasmul puştilor de la Monaco încă nu şi-au spus ultimul cuvânt.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.