Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Real Madrid câştigă prima luptă cu Bayern Munchen din sferturile de finală ale UEFA Champions League

Real Madrid a făcut un pas mare spre calificarea în semifinalele UEFA Champions League, după ce miercuri seara s-a impus, scor 2-1, pe terenul formaţiei Bayern Munchen.

Intraţi în meci cu prima şansă, în special graţie celor 14 victorii consecutive obţinute pe teren propriu, în cupele europene, Bayern a controlat prima repriză, eroul celor 45 de minute având să fie mijlocaşul Arturo Vidal.

Chilianul a deschis scorul în minutul 25, dintr-o pasă excelentă venită de la Thiago Alcantara, dar apoi s-a transformat în demon, ratând cu nonşalanţă un penalty acordat în prelungiri.

Repriza a doua a fost una total diferită. Cristiano Ronaldo a egalat în minutul 47, iar gazdele au acuzat din plin golul încasat rapid şi nu s-au mai regăsit.

Javi Martinez a fost eliminat în minutul 61, după două galbene văzute în patru minute, iar acelaşi Cristiano Ronaldo a înscris golul victoriei cu 13 minute înainte de finalul partidei.

Un pas mare către semifinale a făcut şi AS Monaco, formaţie care s-a impus, cu 3-2, pe terenul formaţiei Borussia Dortmund. Nemţii au acuzat din plin şocul încasat de pe urma atacului terorist comis asupra autocarului lor în seara de dinaintea partidei.

De altfel, Thomas Tuchel, antrenorul Borussiei, reclama, la sfârşitul partidei, faptul că “pe noi nu ne-a întrebat nimeni dacă vrem să jucăm acest meci. Decizia s-a luat în altă parte. E clar că băieţii numai la fotbal nu s-au gândit”.

Într-un alt meci disputat joi seara, Atletico Madrid s-a impus, cu 1-0, împotriva campioanei en-titre a Angliei, Leicester City. Meciurile retur au loc săptămâna viitoare. Marţi, pe 18 aprilie, avem Leicester City – Atletico Madrid şi Real Madrid – Bayern Munchen. Miercuri, pe 19 aprilie, avem FC Barcelona – Juventus Torino şi AS Monaco – Borussia Dortmund.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv