Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Real Madrid – Manchester City 1-0. Şi finala UCL este, din nou, o afacere 100% Madrid!

Real Madrid s-a calificat, miercuri, în finala UEFA Champions League, după ce a trecut, cu 1-0, de Manchester City.

bale

Madrilenii erau consideraţi mari favoriţi, după 0-0 în tur, şi au controlat manşa a doua a semifinalei, deşi s-au apropiat rareori de poarta adversă.

De altfel, singurul gol al dublei manşe a venit în minutul 20, când Gareth Bale a luat o acţiune pe cont propriu, a pătruns pe dreapta, a trimis spre centrul careului şi Fernando a deviat în propria poartă.

În partea a doua a jocului, Manchester City a încercat să pună presiune, dar nu a găsit drumul spre poarta costa-ricanului Keylor Navar.

S-a terminat 1-0 pentru Real Madrid şi, pentru a doua oară în trei ani, finala UEFA Champions League va fi o afacere 100% madrilenă, Real urmând să dea piept cu Atletico în ultimul act al competiţiei.

De această dată cele două formaţii se vor înfrunta la Milano, pe San Siro, după ce în urmă cu doi ani, la Lisabona, Real s-a impus cu 4-1, după prelungiri.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv