Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: România trece de Lituania și rămâne în cărți pentru câștigarea grupei

Naționala de fotbal a României a obținut, sâmbătă seara, o victorie extrem de importantă în etapa a cincea a grupelor din UEFA Nations League.

Tricolorii s-au impus cu 3-0 împotriva Lituaniei, la capătul unui meci pe care l-am controlat cu autoritate și în care George Pușcaș, Keșeru și Stanciu și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

România rămâne neînvinsă în grupa de UEFA Nations League și urcă pe locul al doilea, după ce Serbia, liderul grupei, s-a impus, cu 2-1, în duelul cu Muntenegru.

Ljajic și Mitrovic au punctat pentru Serbia, Mugoșa a redus din diferență pentru Muntenegru, însă oaspeții nu au mai avut forța de a egala pe tabela.

Totuși, trebuie precizat că, la 2-0 pentru Serbia, sârbii au irosit și un penalty prin același Mitrovic.

În urma rezultatelor de sâmbătă, lupta s-a încins al naibii de tare, pentru că Serbia are două puncte peste România, dar Tricolorii încă mai au șanse matematice să câștige grupa și să promoveze în al doilea eșalon valoric.

Pentru asa, însă, România trebuie să învingă pe Muntenegru în deplasare, iar Serbia să nu câștige partida cu Lituania de pe teren propriu.

Totuși, un obiectiv mai real pentru echipa noastră ar fi ca România să termine pe locul al doilea. Pentru asta ar trebui ca România să nu piardă în Muntenegru.

12 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv