Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: S-au stabilit meciurile din semifinalele Cupei României

Luni, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorţi pentru semifinalele Cupei României.

sursa foto lpf.ro

Astra Giurgiu, principala favorită rămasă în competiţie, urmează să dea piept cu ACS Politehnica Timişoara, în timp ce CS Universitatea Craiova o va întâlni pe FC Voluntari.

Partidele sunt programate a avea loc în dublă-manşă. Meciurile tur se vor disputa la Giurgiu, respectiv Craiova, în perioada 25-27 aprilie, iar partidele retur vor avea loc în perioada 16-18 mai. Finala competiţiei va avea loc pe 27 mai.

Anul trecut, în finală, CFR Cluj a trecut, la penaltiuri, de Dinamo Bucureşti, scor 7-6. Interesant este că ambele finaliste de anul trecut au fost eliminate acum în sferturi.

CFR Cluj a pierdut la penaltiuri, scor 5-6, pe terenul formaţiei ACS Politehnica Timişoara, în timp ce Dinamo Bucureşti a pierdut şi ea tot la penaltiuri, acelaşi scor, în faţa CS Universitatea Craiova.

Surprinzător este faptul că în semifinale avem două echipe care se bat, în play-out, pentru salvarea de la retrogradare. ACS Politehnica Timişoara şi FC Voluntari pot visa la o calificare istorică în finală şi o eventuală participare în cupele europene, deşi sunt la un pas de a retrograda.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv