Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Seară cu 28 de goluri în UEFA Champions League. Beşiktaş şi-a câştigat grupa

Marţi seara s-au jucat primele opt meciuri din etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League.

S-au marcat nu mai puţin de 28 de goluri, ceea ce înseamnă 3,5 goluri pe meci, însă greul a fost dus de partidele APOEL Nicosia – Real Madrid şi FC Sevilla – FC Liverpool, meciuri în care s-au înscris aproape jumătate din golurile serii.

Revelaţia competiţiei poate fi considerată Beşiktaş Istanbul, campioana Turciei, care, graţie egalului din partida cu FC Porto, 1-1, a reuşit deja să câştige Grupa G, indiferent de rezultatele din ultima etapă.

Porto se bate în ultima etapă, pentru locul 2, cu RasenBallsport Leipzig, formaţie care marţi seara a oferit o lecţie de forţă impunându-se cu 4-1 pe terenul celor de la AS Monaco.

În acest moment Porto şi Leipzig sunt la egalitate de puncte, 7, dar portughezii sunt avantajaţi de meciurile directe, 3-1 şi 2-3. Astfel că în ultima etapă au nevoie de un rezultat cel puţin la fel de bun cu cel al nemţilor pentru a merge în optimi. În ultima rundă avem Porto – Monaco şi Leipzig – Beşiktaş.

Real Madrid şi-a asigurat în stil de mare campioană calificarea în optimi, “galacticii” impunându-se, cu 6-0, pe terenul formaţiei APOEL Nicosia.

Cristiano Ronaldo şi Benzema au reuşit câte o dublă, Modric şi Nacho au punctat şi ei, dar Realul merge la tragerea la sorţi pentru optimi de pe locul al doilea, pentru că Tottenham Hotspur a câştigat Grupa H, după ce s-a impus, cu 2-1, pe terenul Borussiei Dortmund, la capătul unui nou meci excelent făcut de Dele Alli, autorul a două pase de gol.

 Culmea, în ultima rundă, Borussia Dortmund şi APOEL Nicosia se bat de la distanţă pentru calificarea în 16-imile de finală ale Europa League. Cele două formaţii au câte două puncte, dar nemţii stau mai bine la golaveraj, -5 faţă de -12. La meciuri directe, Borussia şi APOEL sunt la egalitate, 1-1 şi 1-1.

Manchester City a câştigat cu autoritate Grupa F, deşi marţi seara a trecut greu, la limită, scor 1-0, de modesta Feyenoord Rotterdam.

Şahtior Doneţk şi Napoli sunt în duel pentru locul 2. Italienii au câştigat meciul direct, de marţi seara, scor 3-0, dar rămân la trei puncte în spatele ucrainenilor, astfel că, în ultima etapă, Napoli trebuie să bată la Feyenoord, iar Manchester City la Şahtior pentru ca italienii să meargă în optimi.

FC Liverpool a ratat o ocazie uriaşă de a-şi asigura calificarea în optimi, după ce a condus, cu 3-0, pe terenul formaţiei FC Sevilla.

Roberto Firmino, de două ori, şi Sadio Mane au punctat pentru oaspeţi în primele 30 de minute ale meciului, însă andaluzii au revenit după pauză şi, în cele din urmă, au reuşit să egaleze la 3 la ultima fază a meciului.

Liverpool rămâne lider în Grupa E, dar are doar un punct avans faţă de Sevilla şi trei faţă de Spartak Moscova, astfel că bătălia rămâne deschisă.

Ruşii au ratat şi ei o bună oportunitate de a se implica serios în lupta pentru calificarea în optimi după ce au făcut doar 1-1 acasă cu modesta NK Maribor.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv