Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Steaua, debut cu dreptul în play-off. Trupa lui Reghe este lider în Liga I

Steaua București a devenit, duminică seara, lider în Liga I, după ce formația antrenată de Laurențiu Reghecampf a trecut, cu 2-0, de CFR Cluj, în prima etapă din play-off.

În ciuda diferenței de pe tabelă, disputa a fost una extrem de echilibrată, cele două formații ratând ocazii importante la scorul de 0-0.

Diferența s-a făcut pe final, Gnohere și Ovidiu Popescu marcând golurile care au adus Stelei cele trei puncte. Grație acestei victoriei, dar și a înjumătățirii numărului de puncte înainte de play-off, Steaua a devenit, duminică seara, lider în Liga I.

Totuși, situația este temporară în condițiile în care Viitorul Constanța are un meci mai puțin disputat și dă piept, luni seara, cu Dinamo București.

Tot luni se joacă și Gaz Metan Mediaș – ASA Târgu Mureș. Până acum, în prima etapă din play-off și play-out s-au înregistrat următoarele rezultate: Astra Giurgiu – CS Universitatea Craiova 0-0, FC Botoșani – ACS Politehnica Timișoara 1-2, CSM Politehnica Iași – Concordia Chiajna 3-1 și FC Voluntari – Pandurii Târgu Jiu 1-1.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv