Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Steaua se împiedică de ultima clasată şi vicecampioana en-titre este în mare dificultate

Gigi Becali, patronul formaţiei Steaua Bucureşti, visa să câştige la pas campionatul, după ce a cumpărat o mulţime de fotbalişti, deşi pe mulţi dintre aceştia i-a luat la kilogram.

Dar situaţia de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Iar vicecampioana en-titre a României pierde tot mai mult teren în lupta pentru titlu.

Steliştii au făcut haz de necaz după eliminarea din Cupa Ligii, spunând că se vor revanşa în campionat, dar duelul cu “lanterna roşie”, ASA Târgu Mureş, de sâmbătă, încheiat 1-1, a confirmat forma slabă a trupei antrenate de Laurenţiu Reghecampf.

Steaua a controlat terenul, 62% posesie, dar n-a avut vlaga necesară pentru a face diferenţa în ultima treime a terenului. În schimb, ASA a profitat de orice şansă avută şi a dat mari bătăi defensivei Stelei, deşi târg-mureşenii au făcut deplasarea cu autocarul în ziua de dinaintea meciului.

Alibec a ratat un penalty în minutul 25, după un henţ comis de unul dintre fundaşii oaspeţilor. Marius Constantin, liderul lui ASA, nu l-a imitat şi a deschis scorul în minutul 65, transformând cu precizie un penalty acordat oaspeţilor.

Până la urmă Steaua a egalat, prin Gnohere, în minutul 73, dar vicecampioana nu a avut forţa necesară pentru a marca şi golul victoriei.

Steaua face 47 de puncte la sfârşitul sezonului regulat şi va începe cu 24 de puncte play-off-ul, iar de semieşecul vicecampioanei pot profita mai multe formaţii. Viitorul Constanţa are şansa să se distanţeze în fruntea clasamentului, iar Astra, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Gaz Metan Mediaş sau Dinamo se pot apropia de locul al doilea.

Pasul greşit făcut într-un meci în care Steaua era considerată mare favorită a complicat lucrurile în tabăra trupei din Ghencea. Gigi Becali dă vina pe slaba pregătire fizică, în timp ce lui Laurenţiu Reghecampf i s-a făcut rău şi nu a mai ajuns la conferinţa de presă.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv