Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Steaua – Voluntari 2-2. Vicecampioana, un nou pas greşit

Considerată principala favorită la câştigarea titlului în acest sezon, Steaua Bucureşti a făcut un nou pas greşit în Liga I, trupa antrenată de Laurenţiu Reghecampf obţinând duminică seara doar un 2-2, acasă, cu FC Voluntari.

Tamas a gresit de mai multe ori in apararea Stelei
Tamas a gresit de mai multe ori in apararea Stelei

Steaua a început prost meciul de pe Naţional Arena şi Ivanovici a deschis scorul pentru oaspeţi încă din minutul 3. Atacantul lui FC Voluntari a trecut în viteză pe lângă Tamaş şi l-a executat cu un şut la colţ pe Niţă.

Vicecampioana en-titre a României a încercat să-şi revină rapid din pumni, însă momentele favorabile au alternat la cele două părţi. Egalarea Stelei a venit abia în minutul 31. Boldrin a fructificat o pasă excelentă a lui Jakolis.

Debutul reprizei secunde i-a aparţinut lui Gnohere, atacantul Stelei ratând cu nonşalanţă trei momente favorabile. În schimb, FC Voluntari a preluat conducerea în minutul 82. Niţă i-a pus o mână în gât lui Novac, iar Cernat a transformat cu siguranţă penaltiul acordat oaspeţilor.

În minutul 87, Steaua a primit şi ea un penalty, după un henţ comis de Maftei. Gnohere a transformat şi el cu siguranţă şi a stabilit scorul final, Steaua – FC Voluntari 2-2, deşi în prelungiri gazdele au avut o bară la şutul deviat al lui Jakolis.

Steaua pierde puncte importante, iar Viitorul Constanţa se poate distanţa la şase puncte în fruntea Ligii I dacă trece luni de Pandurii Târgu Jiu.

În celelalte meciuri disputate până acum în etapa a 23-a a Ligii I la fotbal, ASA Târgu Mureş – ACS Politehnica Timişoara 0-0, FC Botoşani – CS Universitatea Craiova 1-0, Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj 1-2.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv