Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Șumudică l-a umplut de bani pe Gigi Becali. 4,43 milioane de euro din patru transferuri

Nici nu a început bine sezonul 2018-2019, că Gigi Becali, patronul echipei FCSB, vicecampioana României la fotbal, s-a și umplut de bani.

sursa foto: spynews.ro

Afaceristul a făcut 4.430.000 de euro din vânzarea a patru jucători, toți dați, însă, cu ajutorul bunului său prieten, Marius Șumudică.

Tehnicianul român i-a convins pe patronii noii sale echipe, Al Shabab, să dea 4,28 milioane de euro pe atacanții Constantin Budescu și Denis Alibec și pe fundașul Valerică Găman.

Inițial, Budescu a plecat la Al Shabab pentru 2,5 milioane de euro, iar Valerică Găman pentru 80.000 de euro. Marți dimineața, Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles cu cei de la Al Shabab și pentru transferul lui Denis Alibec.

“Tata Șumudică m-a ajutat. Pe Denis Alibec am luat 1,7 milioane de euro. Va fi coleg cu Budescu și Găman. Atât am cerut, atât mi s-a dat. Acum o să vedem după meciurile cu Ajax, Bruges și PAOK Salonic cum se prezintă echipa. Am vorbit cu impresarul lui Omrani, mi-a promis că vine la noi. Vrem doi atacanți, iar Adam Nemec reprezintă încă o variantă pentru noi, dar acum să vedem ce decide și el”, a fost mesajul transmis de Gigi Becali într-o intervenție la PRO X.

Afaceristul a recunoscut că l-a vândut și pe William de Amorim, în Arabia Saudită, tot cu ajutorul lui Șumudică, pentru 150.000 de euro.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv