Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: Surclasată de Lazio Roma, FCSB părăsește Europa League

Aventura europeană a lui FCSB, vicecampioana României la fotbal, s-a încheiat în acest sezon în 16-imile de finală din Europa League.

Immobile a luat acasa mingea cu care a inscris cele trei goluri

Învingătoare în tur, cu 1-0, în prima manșă a dublei cu Lazio Roma, FCSB nu a știut să-și apere victoria pe Olimpico și a încasat, joi seara, o căruță de goluri.

A fost 5-1 pentru Lazio, însă italienii mai puteau înscrie de încă cel puțin 3-4 ori, mai ales în prima repriză, când s-a jucat practic într-o singură direcție.

Ciro Immobile, atacantul lui Lazio, i-a promis lui Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, că va vedea fotbal adevărat pe Olimpico, iar golgeterul italienilor s-a ținut de cuvânt.

Reduta FCSB-ului a rezistat doar șapte minute, Immobile fiind cel care a deschis scorul. Italienii au aruncat un balon în fața porții adverse, fundașii FCSB-ului au fost prinși pe picior greșit, Andrei Vlad a rămas lipit de linia porții și Immobile, vulpoi bătrân, a pus latul pentru 1-0.

Intrat în minutul 26, în locul accidentatului Martin Caceres, Bastos a avut nevoie de doar nouă minute pentru a face 2-0. Fundașul lui Lazio a înscris cu o superbă lovitură cu capul, după un corner executat de pe dreapta.

Apărarea FCSB-ului a fost făcută șah-mat de schema gazdelor, și Bastos l-a lăsat doi metri în spate pe Dragoș Nedelcu, înainte de a puncta cu capul.

A fost 3-0 la pauză, Immobile reușind dubla. Felipe Anderson l-a ridiculizat pe Planic în flancul stâng al atacului italian, a trimis în fața porții și Immobile a ciupit balonul spre colțul lung, fără speranțe pentru Andrei Vlad.

Rămas fără soluții pe tabelă, Nicolae Dică a mutat ofensiv la pauză. L-a plasat pe Florinel Coman lângă Gnohere în ofensivă, iar mutarea a dat oarecare roade.

Coman a ratat două ocazii importante, extrema FCSB-ului având inclusiv o bară la un șut violent care l-a lăsat fără replică pe Strakosha.

S-a făcut însă 4-0 în minutul 51. Defensiva FCSB-ului i-a prins frica lui Felipe Anderson și a coborât cu playmaker-ul brazilian până aproape de linia de 16 metri a vicecampioanei României.

Patru jucători de la FCSB s-au invitat să atace. Brazilianul nu a ezistat, a avansat și l-a executat pe Vlad cu un șut plasat, lângă bară.

Scorul a căpătat proporții astronomice în minutul 71, după o fază în care defensiva noastră a fost ridiculizată din nou. Felipe Anderson a pătruns nestingherit pe stânga, a fost tras de tricou în careu, s-a bătut în continuare pentru balon și din cădere i-a păsat în diagonală lui Immobile.

Golgeterul lui Lazio a preluat elegant, i-a întors pe Vlad și Găman ca în curtea școlii și a împins balonul în plasă.

Pe final, profitând de faptul că italienii au luat piciorul de pe accelerație, jucătorii de la FCSB a reușit să înscrie golul de onoare.

Gnohere a punctat cu șansă și a salvat imaginea vicecampioanei României.

S-a terminat 5-1 pentru Lazio, formație care se califică en-fanfare în optimile de finală ale Europa League. FCSB rămâne cu ideea că a fost singura echipă din România care s-a mișcat cel puțin onorabil în cupele europene, sezonul 2017-2018.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv