Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Toader anunță modificarea abia peste 10 zile, prin OUG, a recursului compensatoriu /  ACTUALITATE: Numărul deceselor din cauza gripei a ajuns la 26 

Breaking News:
 

FOTBAL: Tottenham – Juventus, meciul zilei în UEFA Champions League

Miercuri sunt programate două meciuri din manșa a doua a optimilor de finală din UEFA Champions League.

Derbiul zilei se joacă la Londra, acolo unde Tottenham Hotspur primește replica formației italiene Juventus Torino.

În tur a fost 2-2, deși italienii au început în trombă și au controlat clar prima parte a jocului. Returul se anunță deschis oricărui rezultat, însă englezii vor să profite de faptul că Juventus nu este o echipă care să reziste mult la un nivel înalt.

Prestațiile recente ale celor două echipe arată cât de tare se anunță duelul de miercuri seara. Tottenham are o singură înfrângere în ultimele 22 de meciuri, fiind neînvinsă din 16 decembrie.

Juventus stă și mai bine la acest capitol. Nu a mai pierdut din 19 noiembrie și are o singură înfrângere în ultimele 27 de meciuri oficiale.

Al doilea duel al serii este meciul dintre Manchester City și FC Basel. Calificarea s-a lămurit din tur, când englezii s-au impus în deplasare cu 4-0, însă este de așteptat că elevii lui Josep Guardiola să nu-și menajeze adversarii nici în manșa a doua, deși tehnicianul spaniol ar putea ține câteva vedete pe bară.

Ambele partide încep de la 21.45, ora României. Tottenham Hotspur – Juventus Torino se vede pe Telekom Sport 1 și LOOK TV, iar Manchester City – FC Basel se vede pe Telekom Sport 2 și LOOK Plus.