Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FOTBAL: U. Craiova – CFR Cluj, lecție de antifotbal

Liga I și-a demonstrat din nou sâmbătă seara limitele, după ce Universitatea Craiova și CFR Cluj au încheiat la egalitate, 0-0.

A fost un meci extrem de plictisitor, cu ocazii rare la ambele porți, un meci de luptă în care ardelenii s-au închis ermatic pentru a-și îndeplini obiectivul și a nu primi gol.

De altfel, la sfârșitul meciului, jucătorii lui Dan Petrescu au recunoscut că “pentru a câștiga titlul, important este să nu primim goluri”.

Poate de aceea în echipa lui Dan Petrescu își face apariția extrem de rar un jucător cu glezna fină, precum Alexandru Ioniță, fotbalist care totuși nu prea are ce căuta într-o formulă de luptători cum își croiește Petrescu echipele.

Universitatea a încercat mai mult să strălucească, dar tripleta ofensivă Mitriță – Băluță – Gustavo nu este totuși MVP-ul Barcelonei. În plus, suprafața de joc a împiedicat practicarea unui fotbal de calitate, iar oltenii din avanposturi au fost dominați fizic de adversari.

De acest rezultat poate profita FCSB, formație care urcă pe primul loc dacă se impune în meciul cu Politehnica Iași de duminică seara.

Tot sâmbătă, într-un meci din play-out, Gaz Metan Mediaș s-a impus, cu 2-1, pe terenul lui FC Voluntari. Oaspeții nu au reușit să puncteze cu om în plus, dar au făcut-o de două ori cu om în minus.

Ely și Rondon au înscris pentru medieșeni, iar Cernat a marcat, din penalty, golul de onoare al gazdelor. A fost eliminat Andrei Bălan, de la gazde, în prima repriză, iar apoi au fost trimiși la vestiare și Marius Constantin și Olaru, ambii de la oaspeți.

9 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv