Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Universitatea Craiova îşi continuă parcursul bun şi urcă pe locul 2 în Liga I

Universitatea Craiova rămâne una dintre revelaţiile actualului sezon, trupa italianului Devis Mangia ajungând momentan chiar pe locul al doilea în Liga I.

După ce a părăsit Europa League cu fruntea sus, la capătul unei duble cu AC Milan, Universitatea se descurcă măcar rezonabil şi în Liga I, tehnicianul oltenilor reuşind să pună la punct un sistem de joc deosebit.

Copiind, practic, sistemul Barcelonei, care este obişnuită să arunce în ofensivă trei mânji care să pună în dificultate orice apărare, Universitatea a pariat şi ea în acest sezon pe oameni precum Mitriţă, Băluţă, Bancu sau Gustavo şi până acum nu a dat greş.

În weekend, oltenii au revenit incredibil cu Dinamo, de la 0-2, şi au fost aproape să dea lovitura, iar marţi seara, Universitatea a avut o nouă evoluţie entuziasmantă şi s-a impus, cu 3-2, pe terenul lui Sepsi Sf. Gheorghe, formaţie împotriva căreia se câştigă foarte greu.

Universitatea a condus cu 1-0 şi 2-1, goluri Burlacu şi Gustavo, a fost egalată de fiecare dată, prin Hadnagy şi Astafei, însă a avut forţa necesară să dea lovitura, Bancu înscriind golul victoriei în minutul 80, reuşită ce confirmă faptul că oltenii sunt tipul de echipă care se bate până la final.

În urma acestui rezultat, Universitatea le depăşeşte pe FCSB şi Astra şi se apropie la trei puncte de liderul CFR Cluj. Însă toate celelalte trei formaţii au câte un meci în minus.

Pentru că până acum s-a mai jucat o singură partidă din etapa a 11-a a Ligii I la fotbal. FC Voluntari a trecut greu, scor 1-0, de ACS Politehnica Timişoara.

Miercuri avem două meciuri, respectiv derbiul Moldovei, dintre FC Botoşani şi CSM Politehnica Iaşi (18.30), şi partida dintre Dinamo Bucureşti şi Concordia Chiajna (21.00).

Joi se joacă trei meciuri, Viitorul Constanţa – Juventus Bucureşti (16.30), Gaz Metan Mediaş – Astra Giurgiu (18.30) şi CFR Cluj – FCSB (21.00).

Toate partidele din Liga I sunt transmise în direct de Digi Sport 1, Dolce Sport 1 şi LOOK TV. 

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv