Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Vicecampioana Europei, ca și eliminată din UEFA Champions League

FC Liverpool a ajuns, în sezonul 2017-2018, până în finala UEFA Champions League, dar acum englezii sunt doar o umbră a acelei formații, deși sub comanda lui Jurgen Klopp au rămas toate vedetele, în frunte cu fantasticul trio ofensiv Salah – Firmino – Sadio Mane.

Miercuri seara, în etapa a cincea a grupelor UEFA Champions League, Liverpool a pierdut, cu 1-2, pe terenul lui Paris Saint Germain, iar vicecampioana Europei este ca și eliminată din competiție.

Asta pentru că Napoli s-a impus, cu 3-1, în duelul cu Steaua Roșie Belgrad, iar Liverpool a retrogradat astfel pe locul 3 în Grupa C, la două puncte de parizieni și la trei puncte de Napoli.

Iar cum în ultima etapă PSG are parte de o deplasare accesibilă, la Belgrad, Liverpool trebuie neapărat să bată pe Napoli pe teren propriu dar nu oricum ci să o facă la minim două goluri diferență pentru a avea avantaj în meciurile directe cu gruparea italiană.

O luptă foarte strânsă se dă și în Grupa B, acolo unde Tottenham Hotspur și Internazionale Milano se bat pentru locul 2. Englezii sunt în avantaj, după ce au câștigat meciul direct de miercuri seara cu 1-0, gol Eriksen în minutul 80.

Totuși, în ultima etapă, Tottenham merge pe Camp Nou, pentru un duel de foc cu FC Barcelona, în timp ce Inter primește replica lui PSV Eindhoven, astfel că orice se poate întâmpla.

Barcelona a câștigat clar grupa după ce s-a impus miercuri seara pe terenul lui PSV Eindhoven, scor 2-1. Au marcat Messi și Pique, respectiv Luuk de Jong.

În grupele A și D situația este clară. Din Grupa A, Atletico Madrid și Borussia Dortmund s-au calificat în optimi, deși nemții au făcut doar 0-0 cu FC Bruges, pe teren propriu.

În schimb, Atletico a trecut, nu ușor, de o echipă foarte tânără a lui AS Monaco. A fost 2-0, goluri Koke și Griezmann, însă ibericii au trăit periculos pe final, când Savic a fost eliminat, dar Falcao a ratat cu nonșalanță un penalty.

FC Bruges merge în 16-imile de finală din Europa League, în timp ce AS Monaco părăsește cupele europene.

În Grupa D, FC Porto și Schalke 04 sunt formațiile care se califică în optimi. Mai mult, Porto câștigă grupa după ce a trecut clar de nemți, scor 3-1, la capătul unui meci jucat practic într-o singură direcție.

Lokomotiv Moscova păstrează speranțe pentru calificarea în Europa League, după ce miercuri seara a trecut de Galatasaray Istanbul, scor 2-0.

Chiar și așa, turcii au un punct avans, iar în ultima etapă joacă acasă cu Porto, în timp ce rușii merg în Germania.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv