Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Viitorul Constanța, doar 2-2 acasă cu Vitesse Arnhem în Europa League

Viitorul Constanța, una dintre reprezentantele României în Europa League, are șanse minime să ajungă în turul III preliminar, după ce, joi seara, a făcut doar 2-2 acasă cu echipa olandeză Vitesse Arnhem.

Se poate spune că este un rezultat echitabil, în condițiile în care cele două formații și-au împărțit perioadele de dominare.

Viitorul a controlat prima repriză. Și-a creat mai multe ocazii de a marca, dar elevii lui Gheorghe Hagi au arătat multă naivitate în faza de finalizare, în special prin atacantul Denis Drăguș.

Totuși, vârful Viitorului a deschis scorul în minutul 44, punctând cu o superbă lovitură cu capul, după o centrare excelentă a lui Houri.

Viitorul putea avea un avantaj și mai mare pe tabelă la pauză, dar centralul a trecut cu vederea un henț comis în careu de unul dintre fundașii olandezi, după o intervenție a la Maradona.

Drăguș a făcut 2-0 imediat după pauză, dar, după aceea, trupa lui Hagi a căzut inexplicabil și a cedat centrul terenului. 

Matavz a redus repede din diferență și olandezii au profitat la maxim de momentul favorabil. Au pus o presiune continuă pe defensiva adversă, iar fundașii Viitorului au început să comită greșeală după greșeală.

Linssen a făcut 2-2 în minutul 72, iar Vitesse a mai avut 2-3 ocazii uriașe, inclusiv o bară la o fază în care Cojocaru era bătut.

Pe final, misiunea Viitorului a devenit și mai dificilă, după eliminarea lui Artean, dar, din fericire, asupra stadionului s-a abătut o ploaie torențială care i-a făcut pe olandezi să nu mai forțeze în atac.

S-a terminat Viitorul – Vitesse Arnhem 2-2 și formația noastră are nevoie de un miracol pentru a da lovitura în Olanda săptămâna viitoare.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv