Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Viitorul Constanţa este noua campioană naţională

La opt ani de la înfiinţarea clubului, Academia lui Gheorghe Hagi, de la Constanţa, a dat lovitura şi a câştigat pentru prima dată în istorie titlul de campioană naţională.

Sub denumirea de Viitorul Constanţa, deşi echipa joacă la Ovidiu şi a mai trecut şi pe la Voluntari, Academia lui Gheorghe Hagi a câştigat titlul de campioană după ce s-a impus, scor 1-0, în confruntarea cu CFR Cluj din ultima etapă.

Soarta meciului, şi poate chiar a titlului, a fost decisă de golul lui Gabi Iancu, din minutul 65. Fostul stelist a marcat singurul gol al meciului transformând cu siguranţă un penalty, culmea, acordat în urma unui fault comis de Larie, fotbalist care tocmai anunţa că s-a înţeles cu FCSB pentru un transfer.

FCSB a făcut o demonstraţie de forţă cu CS Universitatea Craiova, impunându-se cu 3-0, dar dubla lui Alibec şi reuşita lui Jakolis au fost doar de palmares.

Însă FCSB nu renunţă şi anunţă că va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv în ideea că, de fapt, regulamentul o dă campioană la egalitate de puncte.

Cu şanse minime la titlu, Dinamo a avut o evoluţie modestă contra Astrei Giurgiu şi a obţinut doar un 1-1, graţie golurilor marcate de Nemec, respectiv Alexandru Ioniţă.

Indiferent dacă FCSB obţine sau nu o răsturnare a situaţiei la TAS, România va fi reprezentată de Viitorul şi FCSB în preliminariile UEFA Champions League, iar cele două echipe vor avea culoare infernale până în grupe.

Singura echipa care ar putea beneficia de un traseu mai accesibil în cupele europene este Astra Giurgiu, formaţie care, graţie calificării în primăvara europeană din sezonul precedent, va fi cap de serie la toate tururile din Europa League până la faza grupelor.

13 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv