Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

FOTBAL: Viitorul Constanța, măcelărită de campioana Ciprului în preliminariile UEFA Champions League

Viitorul Constanța, campioana României la fotbal, a ratat ocazia de a ajunge în play-off-ul UEFA Champions League, după ce a pierdut la scor, 0-4, meciul cu APOEL Nicosia, din deplasare.

Învingătoare în tur, la Ovidiu, cu 1-0, Viitorul a avut o atitudine timidă în Cipru, elevii lui Gheorghe Hagi părând timorați de miza partidei.

Viitorul a pus preț mult prea mare pe apărare și contraatac. APOEL s-a chinuit să găsească drumul spre gol, dar și când a reușit să înscrie nu s-a mai oprit.

Carlao a deschis scorul în minutul 54, anulând avantajul campioanei României din tur, și a dus meciul în prelungiri, unde pe teren a existat o singură echipă.

În prima repriză a prelungirilor, Merkis, De Camargo și Efrem au făcut ce au vrut cu apărarea Viitorului și au înscris gol după gol. Sigur, Viitorul putea închide jocul în finalul celor 90 de minute sau la începutul prelungirilor, însă veteranii Herea și Eric au ratat ocazii uluitoare.

Profitând de pasul în spate făcut de gazde, elevii lui Hagi au mai avut două șanse bune în a doua repriză a prelungirilor, dar portarul Boy Waterman, crescut la Ajax Amsterdam, a închis poarta lui APOEL.

S-a terminat APOEL – Viitorul Constanța 4-0, 4-1 la general, și campioana României merge doar în play-off-ul Europa League, urmând să-și afle vineri adversarul din această fază a competiției.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv