Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FOTBAL: Viitorul Constanța, pas mare spre calificarea în turul II preliminar din Europa League

Viitorul Constanța, prima formație din România intrată în focurile europene, a făcut, joi seara, un pas mare spre calificarea în turul II preliminar din Europa League.

În prima manșă din primul tur preliminar, Viitorul s-a impus clar, scor 2-0, pe terenul formației Racing Union Luxembourg, din Luxemburg.

Formația noastră a controlat jocul cu autoritate și și-a creat numeroase ocazii de a marca, profitând de naivitatea unor fotbaliști care, totuși, au încheiat sezonul trecut abia pe un modest loc 7 în campionatul din Luxemburg.

Viitorul a arătat că mai are mult de lucru pentru a deveni o echipă cu pretenții, formația antrenată de Gheorghe Hagi fiind destul de ineficientă la finalizare, în condițiile a transformat în gol doar două dintre ocaziile avute.

Au punctat pentru constănțeni Denis Drăguș, 19 ani, și Ianis Hagi, 19 ani, dar Gică Hagi și-a permis pe final chiar luxul de a-i arunca în luptă pe Alexi Pitu, fotbalist care abia a împlinit 16 ani în iunie, sau Radu Boboc, un alt jucător care abia a împlinit 19 ani.

Viitorul joacă returul pe teren propriu, joia viitoare, de la 18.00, ora României, dar cum soarta calificării nu mai poate fi pusă sub semnul întrebării, oamenii lui Gheorghe Hagi se gândesc deja la dubla de foc cu olandezii de la Vitesse Arnhem, din turul II preliminar.

6 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv