Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

FOTBAL: Zinedine Zidane și-a anunțat demisia din funcția de antrenor al echipei Real Madrid

La doar cinci zile după ce a câștigat, pentru a treia oară la rând, UEFA Champions League, Zinedine Zidane și-a anunțat demisia din funcția de antrenor principal al echipei de fotbal Real Madrid.

Decizia este una oarecum surprinzătoare, în condițiile în care Zidane a scris istorie pe banca Realului grație celor trei titluri consecutive obținute în UEFA Champions League, cea mai importantă competiție intercluburi.

Mai mult, din ianuarie 2016, de când a preluat echipa, Zidane a reușit să câștige nu mai puțin de nouă trofee, respectiv titlul de campion al Spaniei, Supercupa Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei și două Campionate Mondiale.

Într-o conferință de presă organizată joi, Zidane a anunțat că este decizia lui de a pleca și că și-a dorit să facă acest pas pentru că “acești jucători au nevoie de o schimbare, de un alt discurs și o altă atitudine”.

Presa spaniolă susține că Zidane și-a dat demisia din cauza neînțelegilor cu șefii clubului, neînțelegeri apărute pentru că Real Madrid a terminat campionatul abia pe locul al treilea, la 17 puncte de marea rivală, FC Barcelona.

Pe de altă parte se tot vorbește de posibilitatea ca Zidane să ajungă pe banca celor de la Paris Saint Germain, formație care este gata să spargă banca pentru a il pune la dispoziție pe Cristiano Ronaldo, fotbalist care a dus greul la Real Madrid în ultimele sezoane.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv