Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Fotbalistul ivorian Serge Aurier, de la PSG, două luni de închisoare cu suspendare

Magistrații unui tribunal parizian l-au condamnat luni la două luni de închisoare cu suspendare pe fotbalistul ivorian Serge Aurier, echipier al campioanei Franței, Paris Saint Germain.

aurier

Aurier a fost găsit vinovat de abuz asupra unui polițist, după un incident petrecut la sfârșitul lunii mai. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, fotbalistul de 23 de ani a fost dat afară dintr-un club de noapte din Paris și s-a luat la harță cu mai mulți polițiști.

Pe lângă condamnarea la închisoare, ivorianul trebuie să-i plătească polițistului abuzat daune morale în valoare de 600 de euro și trebuie să achite cheltuieli de judecată în valoare de 1.500 de euro.

Transferat pentru 10 milioane de euro de la Toulouse, Aurier are deja aproape 200 de meciuri jucate în campionatul Franței și 31 de selecții în naționala Coastei de Fildeș, în ciuda vârstei fragede.

Condamnarea de luni nu îl va împiedica pe Aurier să joace pentru Paris Saint Germain în meciul de miercuri, cu Ludogoreț Razgrad, din etapa a doua a grupelor UEFA Champions League.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv