Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

FRF a dat verdictul în cazul meciului ASA Târgu Mureş – Pandurii. Oaspeţii pierd 0-3 la “masa verde” şi încasează şi o penalizare de 3 puncte

Meciul dintre ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, din etapa a 21-a a Ligii I, a iscat un scandal imens încheiat cu decizia previzibilă luată miercuri de Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal.

asa

Jocul din 18 decembrie s-a întrerupt la pauză, la scorul de 2-0 pentru ASA Târgu Mureş. Jucătorii celor de la Pandurii Târgu Jiu au invocat suprafaţa de joc extrem de alunecoasă şi au refuzat să mai intre pe teren, în ciuda indicaţiilor venite de la oficialii partidei.

Miercuri, la fix o lună de la data disputării meciului respectiv, Comisia de Disciplină a FRF a decis ca formaţia Pandurii Târgu Jiu să piardă meciul cu 3-0.

Mai mult, gorjenii încasează şi o penalizare de trei puncte în clasamentul Ligii I şi încasează o amendă de 25.000 de euro.

În cazul în care decizia va rămâne definitivă, ASA Târgu Mureş ar urma să urce pe locul 15 în Liga I, pasând “lanterna roşie” formaţiei ACS Politehnica Timişoara. Echipa din Târgu Jiu rămâne pe locul 11, dar intră în hora unei eventuale retrogradări.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv