Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

FRF, despre inundaţiile de la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia (FOTO)

Furtuna care a făcut prăpăd miercuri seara în nordul Capitalei a inundat Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

Joi, la prima oră, Federaţia Română a dat publicităţii un comunicat de presă în legătură cu ceea ce s-a petrecut miercuri seara la locaţia respectivă:

“Miercuri seară, în urma intemperiilor violente din preajma Bucureştiului, Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia a suferit unele avarii.

Din cauza debitului mare de precipitaţii, conducta principală de scurgere a cedat. Apa s-a infiltrat în plafonul din zona recepţiei hotelului şi a provocat căderea unor plăci din tavanul fals de regips. Ca măsură imediată s-a întrerupt voluntar alimentarea cu curent electric.

În hotel erau cazaţi jucători provenind de la echipa naţională de futsal a României şi de la loturile U16 ale României şi Irlandei. Siguranţa lor nu a fost niciun moment în pericol. Cu toţii au fost evacuaţi din clădire pe scările auxiliare ale imobilului, una interioară şi alta exterioară. Operaţiunea de evacuare a funcţionat conform planului pentru situaţii de urgenţă.

La faţa locului au fost chemaţi reprezentanţi ai ISU, Poliţiei şi ai autorităţilor publice. În urma recomandărilor acestora, toţi sportivii şi personalul bazei au fost evacuaţi. Baza de la Mogoşoia nu mai era funcţională din cauza lipsei energiei electrice. Jucătorii au fost cazaţi la un hotel din apropiere.

Joi dimineaţa a început evaluarea pagubelor produse de intemperii. În afara tavanului fals căzut s-a constatat inundarea mai multor spaţii de la demisol: sala de forţă, vestiare, magazie materiale, cabinet medical, birouri. Personalul bazei a început evacuarea apei. În paralel se realizează un audit tehnic al instalaţiilor de energie electrică şi alimentare cu apă. Reprezentanţii Distrigaz au verificat deja traseele de gaz şi şi-au dat acordul pentru repornirea instalaţiei.

Reprezentanţii ISU nu au constatat probleme de structură, dar Federaţia Română de Fotbal a solicitat şi unui expert independent în siguranţa construcţiilor un raport de constatare”.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv