Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Gabriela Talabă, succes senzațional la Marbella

Gabriela Talabă, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, a câștigat, duminică seara, turneul feminin de tenis de la Marbella (Spania), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Sportiva noastră a câștigat turneul după ce a fost obligată să joace în aceeași zi atât semifinala, cât și finală.

Iar Gabriela și-a adjudecat trofeul în stil de mare campioană, trecând în minim de seturi de primele două favorite ale competiției.

A fost 7-5, 6-3 cu Marina Bassols Ribera, din Spania, favorita 1, și 6-2, 6-2 cu Aleksandrina Naydenova, din Bulgaria, favorita 2, deși Naydenova a jucat în semifinale în paralel cu sportiva noastră și a terminat mult mai repede confruntarea cu franțuzoaica Clothilde de Bernardi.

Culmea, Gabriela Talabă a câștigat și turneul de dublu de la Marbella, ea și Claudia Hoste Ferrer (Spania) trecând cu 6-2, 6-2 de alte două spanioloaice, Ana Lantigua de la Nuez și Angeles Moreno Barranquero.

În nouă meciuri jucate la Marbella, cinci de simplu și patru de dublu, Gabriela nu a pierdut niciun set și a cedat doar 41 de game-uri, ceea ce înseamnă doar ceva mai mult de patru game-uri și jumătate pe meci, având chiar patru seturi câștigate la 0.

5 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv