Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Georgia Crăciun, finalistă în turneul de tenis de la Varna

Georgia Crăciun, 19 ani, una dintre marile speranțe ale tenisului feminin românesc, s-a calificat vineri în finala turneului feminin de tenis de la Varna (Bulgaria), competiție dotată cu premii în valoare de 15.000 de dolari.

Georgia Craciun, una dintre marile sperante ale tenisului feminin romanesc

Sportiva noastră, aflată în acest moment pe locul 644 mondial, s-a calificat în finala de la Varna în stil de mare campioană, reușind să revină de la 0-1 la seturi și să se impună, cu 4-6, 6-3, 6-4, împotriva bulgăroaicei Dia Evtimova, o sportivă mult mai experimentată și mai bine cotată, Evtimova ajungând în urmă cu câțiva ani până pe locul 145 mondial.

Georgia Crăciun a fost și ea, anul trecut, pe locul 415 mondial, dar o accidentare gravă, care a ținut cinci luni pe margine, i-a pus o piedică peste care a trecut cu greu.

Mult mai agresivă de la revenirea pe teren, sportiva noastră se bate sâmbătă pentru câștigarea turneului din Bulgaria cu principala favorită a competiției, norvegianca Ulrikke Eikeri.

Eikeri, locul 256 mondial și fostă locul 206 mondial, a defilat în semifinale, impunându-se, cu 6-2, 6-3, în confruntarea cu rusoaica Viktoria Kamenskaia, a treia favorită a competiției.

Un eventual succes la Varna ar însemna pentru Georgia Crăciun al cincilea titlu cucerit în carieră, după dubla din Antalya și după cele două trofee cucerite la București și Curtea de Argeș.

De remarcat că România are deja o câștigătoare, săptămâna aceasta, la Varna. Gabriela Talabă și Aymet Uzcategui, din Venezuela, au câștigat turneul de dublu, după 3-6, 7-5, 10-5, cu turcoaicele Ipek Oz și Melis Sezer.

11 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv