Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Gigi Becali, aproape 5 milioane de euro dintr-un foc! Steaua scapă de Chipciu şi Varela

Steaua Bucureşti, vicecampioana naţională en-titre, se pregăteşte intens pentru noul sezon care va debuta, practic, la sfârşitul acestei săptămâni, însă patronul clubului din Ghencea, Gigi Becali, nu ştie cum să facă mai repede rost de bani de pe urma echipei.

(sursa foto fanatik.ro)
(sursa foto fanatik.ro)

Astfel, înainte de finala Cupei Ligii cu Concordia Chiajna, de duminică, Steaua s-ar putea despărţi oficial de doi dintre cei mai buni jucători ai ei.

Fundaşul central Fernando Varela are o ofertă consistentă din Qatar, în timp ce mijlocaşul stânga Alexandru Chipciu este dorit cu insistenţă de belgienii de la Anderlecht Bruxelles.

Gigi Becali şi-ar fi dorit să-i păstreze pe cei doi pentru preliminariile UEFA Champions League, în condiţiile în care Steaua are de trecut de două tururi foarte dificile pentru a ajunge la masa bogaţilor.

Însă doar Varela păstrează şanse de a prinde meciurile respective. Şi asta pentru că Liga Stelelor din Qatar, Qatar Stars League sau campionatul naţional al Qatarului, începe undeva la mijlocul lunii septembrie.

Varela ar urma să plece pe 1,5 milioane de euro, dar încă se mai aşteaptă avizul qatarezilor pentru ca fotbalistul să facă joncţiunea cu noii săi colegi abia după 1 septembrie. În locul său, Gigi Becali speră să-l aducă pe fundaşul croat Ante Puljic, fost la Dinamo, căruia este dispus să-i satisfacă toate pretenţiile financiare, inclusiv plata unui comision de 25.000 de euro către impresar, cu condiţia ca fotbalistul să obţină despărţirea de Gent şi să vină în Ghencea din postura de jucător liber de contract.

Pentru Chipciu, Anderlecht dădea în prima fază 3.250.000 de euro. Însă Gigi Becali a refuzat oferta pentru că ar trebui să achite un comision de 750.000 de euro celor de la FC Braşov, care încă mai au procente dintr-un transfer ulterior.

Becali spera să-l mai ţină pe Chipciu până în iarnă şi să-l dea la Anderlecht fără să mai plătească vreun ban celor de la Braşov, pe motiv că trec cei cinci ani regulamentari de când cele două părţi au bătut palma.

Totuşi, belgienii au anunţat că sunt dispuşi să achite şi comisionul către Braşov numai pentru a pune mâna pe Chipciu încă din această vară.

Astfel, se poate spune că Gigi Becali încasează 4.750.000 de euro pe Varela şi Chipciu, însă echipa îşi va pierde din forţa pentru câştigarea Ligii I, mai ales că Steaua nu a bifat transferuri senzaţionale în această vară.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv