Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DNA / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Gigi Becali: “Gabriel Oprea vroia să pună mâna pe Steaua”

Obligat să mute echipa la Cluj din cauza problemelor semnalate de autorităţi la Naţional Arena, Gigi Becali, patronul Stelei, nu dezarmează şi susţine că echipa sa va câştiga fără probleme disputa cu FC Botoşani de duminică seara.

sursa foto: aktual24.ro
sursa foto: aktual24.ro

Totuşi, Becali recunoaşte că în aceste momente de restrişte principala problemă a noastră ar trebui să fie sănătatea oamenilor, în general, şi a răniţilor din tragedia din Club Colectiv, în special.

Becali este părere că nimic nu mai contează când vine vorba de sănătate şi că este dispus să-şi mute banii în “banca din Ceruri” pentru binele oamenilor.

În ceea ce priveşte fotbalul, Becali anunţă că s-a săturat de dezamăgirile avute din cauza fotbaliştilor străini şi că “vreau să iau cei mai buni jucători români. L-am adus pe Tade, cel mai bun atacant şi golgeter în Liga I, şi degeaba. Nu face nici 10 euro. Zicea Dumitru Dragomir că Alcenat este cel mai bun fundaş dreapta din ţară. Uite că la Steaua nu poate să facă faţă. D-aia zic că în iarnă vreau să iau 20 de jucători români şi să facem selecţia aici la noi. Dacă doi sunt buni, e bine. Pe restul îi dau afară!”.

Becali nu a ezitat să-l atace în termeni duri pe Gabriel Oprea, fostul ministru al Afacerilor Interne. Afaceristul susţine că Oprea era în spatele generalilor MApN care vroiau să pună mâna pe Steaua.

“Sunt sigur că dacă îi cheamă pe Talpan şi pe Boroi la DNA, vor recunoaşte că Armata vroia să ia clubul Steaua pentru că aşa le-a cerut Gabi Oprea. Că aşa le-a dat ordin. Oamenii ca Oprea, pe care îi conteste strada, au ajuns să se considere stăpâni pe instituţii şi pe oameni”, a fost mesajul lui Gigi Becali.

Afaceristul este convins că relaţia dintre Armată şi echipa sa de fotbal va fi mult mai bună după îndepărtarea oamenilor din Guvernul lui Victor Ponta. Becali este convins că echipa va reveni la vechea emblemă, într-un viitor cât mai apropiat, şi chiar spune că sunt mari şanse ca Steaua să se întoarcă în Ghencea.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv