Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Gigi Becali pierde marca “Steaua” în instanţă, dar decizia nu este definitivă

Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis, joi, că afaceristul Gigi Becali nu mai are voie să folosească denumirea de “Steaua” la echipa sa de fotbal.

sursa foto looktv.ro
sursa foto looktv.ro

Este o decizie parţial favorabilă celor de la Clubul Sportiv al Armatei, magistraţii nefiind de acord ca Gigi Becali să plătească daune pentru folosirea numelui de “Steaua” până acum.

Pe de altă parte, vorbim despre o decizie extrem de interesantă, în condiţiile în care Becali obţinuse o primă victorie în instanţă în acest sens.

Joi, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au precizat că “se admite în parte acţiunea. Interzice pârâtei SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA să folosească fără consimţământul reclamantei semnele ‘Steaua’, ‘Steaua Bucureşti’ sau a unor semne similare în activitatea comercială, inclusiv în cuprinsul denumirii comerciale şi în special în competiţiile sportive, pe documente, pe bilete de acces, pentru publicitate sub orice formă, în înscrierile în asociaţiile şi federaţiile sportive. De asemenea, se obligă ONRC să radieze numele “Steaua Bucureşti” din cuprinsul denumirii comerciale a SC Fotbal Steaua Bucureşti SA”.

De remarcat însă că decizia de joi nu este încă una definitivă. Ambele părţi pot depune recurs şi în mod sigur o vor face pentru că Gigi Becali vrea în continuare denumirea de Steaua Bucureşti, iar Clubul Sportiv vrea bani de la afacerist pentru a-şi putea finanţa propria echipă de fotbal ce urmează să intre în Liga a patra din vara.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv