Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu și-a anulat toate ieșirile publice, după ce a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Iohannis a avizat începerea urmăririi penale a lui Petre Roman și Voican Voiculescu în dosarul Mineriadei / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

GIMNASTICĂ: România, dezastru în calificările Mondialului de la Glasgow

Fără vedete precum Sandra Izbaşa sau Cătălina Ponor, echipa feminină de gimnastică a României a înregistrat rezultate dezastruoase în calificările pentru Campionatul Mondial de la Glasgow.

Echipa noastră a încheiat calificările cu un total de 217,22 puncte, rezultat chiar mai slab decât la ediţia de anul trecut când România a avut 219,261 puncte în calificări şi a prins finala de pe locul 7. Delegaţia noastră mai are de aşteptat până mâine după-amiază pentru a vedea dacă prinde finala pe echipe. Despre calificarea directă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro nici nu mai poate fi vorbă, însă acest Mondial nu este ultimul tren pentru marea competiţie de anul viitor.

Mai toate sportivele noastre au avut evoluţii slabe, în special la bârnă, acolo unde Diana Bulimar a căzut de două ori, Larisa Iordache a căzut o dată, iar Silvia Zarzu a încheiat competiţia cu o notă incredibilă – 11,7.

Este foarte posibil ca Larisa Iordache şi Laura Jurcă să prindă in extremis finala de individual compus, finală care va avea loc joi, 29 octombrie. Însă, la câte ratări au înregistrat sportivele noastre, este foarte posibil să nu avem finaliste în finalele pe aparate care vor avea loc sâmbătă 31 octombrie şi duminică 1 noiembrie.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv