Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Gnohere o califică pe FCSB în play-off-ul Europa League

România va avea două echipe în play-off-ul actualei ediții a Europa League.

După ce CFR Cluj a trecut, cu 7-0 la general, de Alashkert, din Armenia, FCSB s-a calificat și ea în play-off, după o luptă chinuitoare cu Hajduk Split, din Croația.

A fost 0-0 în tur și o primă repriză extrem de slabă pe Național Arena, în retur. Gnohere a deschis scorul în minutul 55. Un fundaș croat a oprit cu mâna o centrare a lui Romario Benzar, iar atacantul francez a transformat fără emoții penaltiul acordat.

În minutul 82, Ahmed Said a punctat cu o superbă lovitură cu capul și a restabilit egalitatea. A fost golul de care croații aveau nevoie pentru a merge mai departe.

Din fericire, bucuria croaților a durat doar 10 de minute. Pentru că în prelungiri Gnohere a făcut dubla, tot cu o lovitură cu capul, și a calificat-o pe FCSB în play-off-ul Europa League.

În următoarea fază a competiției, vicecampioana României dă piept cu Rapid Viena, formație care joi, în retur, a executat-o scurt pe Slovan Bratislava, scor 4-0.

Deși a intrat pe teren abia în minutul 78, Andrei Ivan a avut timp suficient să dea o pasă de gol pentru formația austriacă.

Iar la ce am văzut joi seara, este clar că FCSB trebuie să-și ridice semnificativ nivelul de joc pentru a putea emite pretenții la calificarea în faza grupelor.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv