Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Hagi s-a despărțit de Nedelcu și Benzar, la cererea fotbaliștilor! Au ajuns la FCSB, echipa lui Becali

Pe Nedelcu și Benzar, nașul Hagi a primit de la finul Becali 2,7 milioane de euro.

Antrenorul și patronul echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că s-a despărțit de jucătorii Dragoș Nedelcu și Romario Benzar. Cei doi fotbaliști s-au transfera, la cerere, la FCSB, iar clubul a fost de acord pentru ca ei să ajungă la un nivel mai bun.

Regele Hagi
“Noi i-am întrebat pe Nedelcu și Benzar și amândoi și-au dorit să plece. Ei au vrut să stea cu noi și să joace în dubla din Liga Campionilor. Ei doresc să joace și în fotbalul internațional, dar deocamdată, concret, ofertă foarte bună au avut de la Steaua (n.r. FCSB). Și atunci a fost opțiunea lor”, a declart Hagi în conferința de joi.
Romario Benzar

“Noi am acceptat ce ofertă a fost pentru noi, am ținut cont de jucători și am fost de acord ca ei să plece.

Asta e politica noastră, așa vom face și de acum încolo. Formăm jucători și apoi le dăm drumul să ajungă la un nivel mai bun pentru a face perfomanță.

Ăsta este obiectivul nostru și sperăm să rămânem în linia aceasta. Întotdeauna am găsit soluții să îi înlocuim pe cei care pleacă. Asta este menirea clubului, vom vedea ce tineri avem în spate, ce avem și în lot.

Asta este un lucru normal, vom merge în continuare pe aceeași linie”, a spus Hagi despre Nedelcu și Benzar, cedați la FCSB în schimbul a 2,7 milioane de euro.

Dragoș Nedelcu

În ceea ce privește o eventuală plecare și a jucătorului Florinel Coman, Hagi a menționat că o decizie se va lua până la începutul lunii septembrie.

“Coman este la noi în momentul față, merge cu noi la Timișoara. Ne vom gândi în viitorul apropiat dacă va rămâne cu noi încă un an sau dacă va da curs ofertelor pe care le are.

Vom discuta și cu jucătorul și vom lua o decizie până la începutul lunii septembrie, când se termină perioada de transferuri. Este un jucător dorit, dar vom vedea, pentru că putem considera că e mai bine să rămână încă un an cu noi. Coman e un jucător foarte bun, are calități, vedem”, a afirmat antrenorul.

Gheorghe Hagi este de părere că ACS Poli Timișoara este un adversar periculos și se așteaptă la un meci dificil vineri seara.

“Urmează o deplasare grea, întâlnim o echipă dificilă. Timișoara este un adversar foarte periculos. Trebuie să pregătim bine acest meci și să venim acasă cu un rezultat pozitiv. După două săptămâni foarte grele sper să fim proaspeți fizic și mental”, a precizat Hagi.

Echipa de fotbal FC Viitorul întâlnește, vineri, de la ora 21,00, în deplasare, formația ACS Poli Timișoara, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a Ligii I.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv