Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

HANDBAL: Alexandru Dedu rămâne președintele Federației

Alexandru Dedu a obținut un nou mandat de președinte al Federației Române de Handbal, după ce a câștigat, la un singur vot distanță, alegerile de miercuri.

Alexandru Dedu s-a bătut cu Narcisa Lecușanu și Robert Licu pentru șefia FRH, însă doar Narcisa a putut să-i pună mari probleme președintelui handbalului românesc.

Au fost aproape toți membrii cu drept de vot prezenți, astfel că atât la primul tur, cât și la al doilea s-au acordat 199 de voturi. 

La primul tur, Alexandru Dedu a obținut 99 de voturi și mai avea nevoie de unul singur pentru a tranșa rapid duelul. Narcisa Lecușanu a obținut 94 de voturi, iar Robert Licu a primit doar șase voturi.

Deși Robert Licu și-a îndrumat simpatizanții să voteze cu Narcisa, unul dintre ei a trădat, astfel că după al doilea tur de scrutin scorul a fost de 100-99 în favoarea lui Dedu.

Chiar și așa, Sandu Dedu a anunțat că este interesat de anumite idei din programele celor doi contracandidați și ar vrea să le implementeze cu ajutorul acestora.

Vicepreședinți au fost desemnați Steluța Luca, 127-72 cu Mariana Târcă, pentru handbalul feminin, și Sorin Dinu pentru handbalul masculin. Acesta din urmă a adunat 108 voturi, devansându-i pe Rudi Stănescu, 49 de voturi și Daniel Georgescu, 42 de voturi.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv