Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM București a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminin CSM București, campioana Europei din 2016, nu va avea ocazia în acest an să-și apere trofeul cucerit în cea mai importantă competiție europeană intercluburi.

Ajunsă cu chiu, cu vai în Final Four-ul de la Budapesta, formația noastră și-a pus mari speranțe în semifinala cu Vardar Skopje, de sâmbătă, mai ales că cele două formații s-au întâlnit și anul trecut, iar victoria a fost clar de partea noastră.

De această dată, însă, meciul s-a jucat practic în oglindă, macedonencele fiind cele care au dominat partida aproape în totalitate.

Diferența s-a făcut mai ales în prima repriză, când apărarea echipei noastre a fost ca și inexistentă, astfel că la pauză Vardar conducea, cu 21-13.

În repriza a doua, profitând și de faptul că Vardar a luat piciorul de pe accelerație, CSM a început să se apropie pe tabelă, dar a făcut-o timid.

S-a terminat 38-33 pentru macedonence care astfel și-au luat revanșa cu vârf și îndesat pentru eșecul din semifinalele de anul trecut.

Vardar va juca duminică în finala mare cu Gyor, formație care a trecut fără probleme, scor 26-20, de Buducnost. Culmea este că CSM, viitoarea echipă a Cristinei Neagu, va da piept în meciul pentru locul 3 cu actuala echipă a celei mai bune handbaliste din lume.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv