Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM București, ca și calificată în Final Four-ul Ligii Campionilor

CSM București, campioana României la handbal feminin, este ca și calificată în Final Four-ul Ligii Campionilor, după ce, vineri seara, s-a impus de o manieră categorică, scor 34-21, în confruntarea cu Metz, de pe teren propriu.

Deși era cotată cu șansa a doua în confruntarea cu Metz, CSM București a evoluat la cel mai înalt nivel posibil și nu a dat nicio șansă adversarei, mai ales în repriza a doua.

Apărarea s-a mișcat remarcabil, iar în ofensivă au strălucit superstarurile Cristina Neagu și Isabelle Gullden, jucătoare care au avut, împreună, o eficiență aproape maximă, 17 goluri din 19 aruncări.

Mai este de jucat și returul din Franța, duminică, 15 aprilie, ora 19.00, ora României, dar doar o catastrofă totală ne mai poate opri din drumul spre Final Four-ul Ligii Campionilor, competiție care ar urma să aibă loc la Budapesta (Ungaria).

23 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv