Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM Bucureşti, locul 3 în Liga Campionilor

CSM Bucureşti, campioana României la handbal feminin, a încheiat pe locul al treilea actuala ediţie a Ligii Campionilor, după ce a câştigat duminică, scor 26-20, meciul cu Buducnost Podgorica din finala mică a Final Four-ului disputat la Budapesta.

La mai puţin de 24 de ore de la eşecul usturător cu Vardar, din semifinale, CSM a trebuit să reintre pe teren pentru meciul cu Buducnost.

Iar jucătoarele noastre au revenit în arenă în stil mare, reuşind să facă senzaţie contra muntenegrencelor de la Buducnost. Am asistat, practic, la un meci în oglindă cu cel din semifinale.

CSM nu a dat nicio şansă adversarei, distanţându-se rapid la 9-4 sau 12-7. Buducnost s-a apropiat de câteva ori pe tabelă, dar a făcut-o timid, astfel că victoria bucureştencelor a fost fără apel, jucătoarele de la CSM reuşind să înscrie goluri inclusiv de la centrul terenului.

CSM face un pas în spate, încheind Liga Campionilor pe locul 3, după ce anul trecut a câştigat competiţia, dar reprezentanţii clubului bucureştean promit ca anul viitor să revină în frunterea ierarhiei continentale, mai ales după venirea Cristinei Neagu.

Până atunci, însă, duminică, de la 18.45, ora României, se joacă finala Ligii Campionilor între Vardar Skopje, din Macedonia, şi unguroaicele de la Gyori ETO.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv