Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM Bucureşti obţine o victorie uriaşă în Slovenia şi rămâne în lupta pentru sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti, campioana Europei en-titre, s-a impus sâmbătă seara, scor 24-21, în meciul cu Krim Mercator din deplasare, din Slovenia, din etapa a şasea a Grupelor Principale din Liga Campionilor la handbal feminin.

csm

Obligată să câştige pentru a rămâne în lupta pentru calificarea în sferturile de finală, CSM a controlat jocul în majoritatea timpului şi a obţinut o victorie clară, în ciuda unor mici emoţii avute în ultimele 10-15 minute ale partidei.

Succesul CSM-ului s-a datortat în special jocului excelent cu pivotul, Oana Manea transformând în gol nu mai puţin de şase dintre cele opt şanse avute.

Graţie acestui succes, CSM face cinci puncte şi rămâne pe locul 5 în Grupa Principală II, dar se apropie la un punct de Krim şi Midtjylland şi la două puncte de Larvik, formaţiile aflate în faţa campioanei Europei en-titre.

Lupta pentru puncte continuă pentru CSM weekendul viitor. Duminică, 12 februarie, la Bucureşti vine Esbjerg, codaşa grupei, iar formaţia noastră este obligată să câştige pentru a-şi continua ascensiunea în ierarhia în grupei.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv