Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM Bucureşti, pas greşit în Liga Campionilor. Calificarea în sferturi, sub semnul întrebării

CSM Bucureşti, campioana en-titre a Europei, a înregistrat o nouă înfrângere în actuala ediţie a Ligii Campionilor, formaţia noastră cedând, scor 33-35, în confruntarea cu Larvik din deplasare.

 

Carmen Martin nu a mai reusit sa salveze echipa in deplasarea de la Larvik

CSM avea nevoie de un rezultat pozitiv pentru a se implica în lupta pentru câştigarea grupei şi a început în forţă meciul din deplasare, conducând cu 4-1, 8-5 şi chiar 10-6 în prima parte a meciului.

Totuşi, plusul de experienţă al gazdelor avea să facă în cele din urmă diferenţa. Apărarea noastră a dat rateu după rateu astfel că Larvik a revenit, prima repriză încheindu-se la egalitate, 18-18.

În partea a doua, Larvik a avut mai mereu iniţiativa distanţându-se şi la şase goluri diferenţă, 30-24 şi 31-25. Ca de obicei, Larvik nu a reuşit să gestioneze finalul de meci, însă CSM nu a reuşit să profite.

Ne-am apropiat la unul sau două goluri diferenţă, dar nu am reuşit să punem o presiune reală pe echipa adversă, astfel că Larvik s-a impus, în cele din urmă, cu 35-33.

CSM rămâne pe locul 4 în Grupa Principală II şi va juca vinerea viitoare, de la ora 20.00, meciul decisiv cu Krim Ljubljana pentru calificarea în sferturile de finală.

Chiar şi în cazul unei calificări, campioana Europei va avea o misiune extrem de dificilă în sferturi, CSM urmând a da piept cu una dintre cele două echipe care domină cu autoritate Grupa Principală I, respectiv Vardar sau Ferencvaros.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv