Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM Bucureşti, punct mic cu o echipă mare în grupele Ligii Campionilor

CSM Bucureşti şi-a complicat viaţa în Grupele Principale din Liga Campionilor la handbal feminin, după ce vineri a obţinut doar un egal acasă, 26-26, cu norvegiencele de la Larvik.

csm

Cu doar o victorie şi trei înfrângeri la activ, CSM avea mare nevoie de victorie vineri, dar formaţia noastră nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor, astfel că Larvik a dominat în mare măsură partida.

Cu toate acestea, CSM a reuşit o revenire de senzaţie pe final, a egalat cu 14 secunde înainte de sfârşitul partidei şi s-a apărat eroic, reuşind să bifeze un punct norocos, dar muncit şi care ne menţine în lupta pentru calificarea în sferturile de finală.

Gullden, Niombla şi Torstensson au fost cele mai bune marcator din echipa noastră, însă portarul Paula Ungureanu a avut puterea să recunoască faptul că CSM trebuie să se mulţumească cu acest egal, care este mai bun decât o înfrângere, şi că echipa se află într-o cursă disperată de a aduna cât mai multe puncte, pentru că în sferturi oricum adversarele vor fi care pe care.

Pentru formaţia noastră urmează partida de la Krim, din 4 februarie. Disputa va fi infernală în condiţiile în care formaţia din Slovenia a câştigat la Larvik, 36-31, în ultima partidă europeană disputată înainte de Anul Nou.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv