Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM București, victorie clară la Esbjerg. Urmează sfertul cu Ferencvaros

CSM București a încheiat, duminică, participarea în Grupa Principală II a Ligii Campionilor la handbal feminin cu o victorie clară, 25-20, pe terenul formației daneze Esbjerg.

Partida a fost la discreția echipei noastre care a avut în permanență un avantaj confortabil pe tabelă, inclusiv 12-7 la pauză. Cele mai bune marcatoare din formația noastră au fost Aurelia Brădeanu și Carmen Martin, ambele cu câte cinci reușite.

Grație succesului de duminică, CSM București și-a consolidat locul 3 în clasamentul Grupei Principale II. Asta înseamnă că pentru formația noastră urmează un sfert de finală de foc cu puternica echipă maghiară Ferencvaros.

Ferencvaros a încheiat Grupa Principală I pe locul al doilea, însă este în scădere de formă. În ultimele două meciuri din grupe, unguroaicele au făcut egal la Thuringer, echipă ce a ratat calificarea în sferturi, 29-29, și au pierdut acasă cu Buducnost, 23-24, deși muntenegrencele au încheiat sub Ferencvaros în clasamentul grupei.

Spre deosebire de CSM, care s-a bazat mult pe golurile marcate de Isabelle Gullden, Ferencvaros nu are o super-marcatoare, dar se bazează pe forța grupului din care strălucesc jucătoare precum Nerea Pena, Zita Szucsanszki sau Nadine Shatzl.

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv