Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

HANDBAL: CSM Bucureşti, victorie senzaţională în prima manşă din sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucureşti, campioana europeană en-titre la handbal feminin, a făcut, vineri seara, un pas uriaş spre calificarea în Final Four-ul din acest an al Ligii Campionilor.

Formaţia noastră a câştigat, cu 30-25, meciul cu Ferencvaros Budapesta, de pe teren propriu, deşi unguroaicele erau considerate, înaintea partidei, una dintre cele mai în formă echipe din acest sezon.

Încurajate de circa 5.000 de susţinători fanatici, CSM a intrat mai greu în meci, dar jucătoarele noastre s-au descătuşat rapid şi au pus stăpânire pe partidă.

Cu Oana Manea şi, mai ales, Isabelle Gullden în prim plan, CSM s-a distanţat rapid la 16-11, dar câteva nesincronizări în apărare au făcut ca repriza întâi să se termine cu un rezultat mai strâns, 17-15.

În partea a doua a jocului, formaţia noastră s-a distanţat din nou pe tabelă, iar Ferencvaros nu a mai reuşit decât rareori să ţină ritmul. 

S-a încheiat 30-25 pentru echipa noastră şi CSM a devenit mare favorită la calificarea în Final Four, însă accederea între cele mai bune patru echipe din Europa se va decide la Budapesta, pe 15 aprilie.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv