Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

HANDBAL: România a încheiat pe locul 5 Campionatul European din Suedia

Naţionala feminină de handbal a României a încheiat pe locul al cincilea Campionatul European din Suedia, după ce vineri a câştigat, scor 23-22, partida de clasament cu Germania.

sursa foto Facebook Denisa Dedu
sursa foto Facebook Denisa Dedu

Afectate moral de eşecul din meciul cu Danemarca, fetele noastre nu s-au regăsit şi au fost mai mereu conduse de Germania, formaţie fără strălucire, dar extrem de bătăioasă şi cu un portar, Clara Woltering, în mare formă.

În plus, România a trebuit să se descurce şi fără Cristina Neagu, golgetera echipei noastre fiind menajate, după un turneu final epuizant şi în care Neagu a intrat nerefăcută complet.

Chiar şi aşa, disputa a fost extrem de echilibrată, iar finalul absolut senzaţional. Germania a avut ultimul atac al meciului, la 22-22, şi putea da lovitura cu 25 de secunde înainte de final. Însă o bâlbâială a nemţoaicelor a fost valorificată de Cristina Zamfir, poate cea mai bună jucătoare de pe teren.

Handbalista noastră a interceptat balonul la 9 metri de propria poartă şi s-a dus singură pe contraatac, înscriind golul victoriei cu o aruncare la colţul lung şi cu numai 3 secunde înainte de final.

Din păcate, elanul Cristinei nu a mai putut fi stăvilit, iar handbalista noastră a fost implicată într-un carambol cu Woltering, dar şi cu bara porţii adverse. Cristina s-a lovit zdravăn cu umărul de bară, în timp ce goalkeeperul Germaniei a încasat o lovitură involuntară de la sportiva noastră şi a părăsit suprafaţa de joc pe braţe.

România încheie pe locul 5 Campionatul European de handbal feminin din Suedia, îndeplinindu-şi obiectivul. Vineri seara se joacă şi cele două semifinale, Olanda – Danemarca şi Norvegia – Franţa.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv