Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la Bacalaureatul olimpicilor / Numai 75,6% dintre ei au promovat / Un singur candidat a obținut media 10 / ACTUALITATE: Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penal / Fostul tenismen a fost prins băut la volan / Apoi a condus fără permis scuterul

 

Breaking News:
 

HANDBAL: România, a patra victorie consecutivă la Campionatul Mondial feminin

Naţionala feminină de handbal a României a obţinut joi, la Trier (Germania), a patra victorie din patru meciuri jucate la Campionatul Mondial.

sursa foto Facebook Denisa Dedu

 

Formaţia noastră a trecut nu fără emoţii, scor 27-24, de Angola, echipă care ne-a dat mari bătăi de cap deşi cedase clar în primele trei meciuri jucate.

Obligate să câştige pentru a mai spera la calificarea în optimi, angolezele au început meciul în forţă şi s-au distanţat rapid la 6-4, având apoi 10-7 şi chiar 13-9.

Totuşi, pe finalul reprizei, echipa noastră, graţie unui joc colectiv excelent, a revenit în meci, iar după 30 de minute scorul era egal, 14-14.

Partea a doua a disputei a avut un scenariu asemănător. Angolezele au condus cu 20-18 şi 21-19. Pe final, adversarele au căzut fizic, iar România a forţat atât cât trebuie pentru a se impune cu 27-24.

A fost a patra victorie din patru posibile pentru formaţia noastră, care vineri, de la 19.00, înfruntă echipa Franţei pentru câştigarea grupei.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.