Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă: predicțiile USR sunt pentru ea “predilecții” / ANM: Vremea se răcește semnificativ în toată țara / EXTERNE: Guvernul May a adoptat cu greu proiectul de acord cu UE pentru Brexit / Documentul trebuie să treacă însă de parlament / Mai mulți miniștri au demisionat

Breaking News:
 

HANDBAL: România, a patra victorie consecutivă la Campionatul Mondial feminin

Naţionala feminină de handbal a României a obţinut joi, la Trier (Germania), a patra victorie din patru meciuri jucate la Campionatul Mondial.

sursa foto Facebook Denisa Dedu

 

Formaţia noastră a trecut nu fără emoţii, scor 27-24, de Angola, echipă care ne-a dat mari bătăi de cap deşi cedase clar în primele trei meciuri jucate.

Obligate să câştige pentru a mai spera la calificarea în optimi, angolezele au început meciul în forţă şi s-au distanţat rapid la 6-4, având apoi 10-7 şi chiar 13-9.

Totuşi, pe finalul reprizei, echipa noastră, graţie unui joc colectiv excelent, a revenit în meci, iar după 30 de minute scorul era egal, 14-14.

Partea a doua a disputei a avut un scenariu asemănător. Angolezele au condus cu 20-18 şi 21-19. Pe final, adversarele au căzut fizic, iar România a forţat atât cât trebuie pentru a se impune cu 27-24.

A fost a patra victorie din patru posibile pentru formaţia noastră, care vineri, de la 19.00, înfruntă echipa Franţei pentru câştigarea grupei.