Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

HANDBAL: România, ca şi calificată în optimile de finală ale Campionatului Mondial

Naţionala feminină de handbal a României a făcut duminică un pas uriaş spre calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial care are loc în această perioadă în Germania.

Cristina Neagu ne-a adus victoria in meciul cu Slovenia

După ce sâmbătă au trecut, scor 29-17, de Paraguay, duminică, elevele ibericului Ambros Martin au bifat a doua victorie consecutivă, 31-28 cu Slovenia.

Şi cum primele patru clasate dintr-o grupă cu şase echipe merg în optimi, este greu de crezut că România mai poate rata calificarea în condiţiile în care a bifat deja două succesuri.

Totuşi, victoria obţinută împotriva Sloveniei a fost una extrem de chinuită, formaţia noastră având mari probleme în a-şi exprima punctul de vedere mai ales în prima repriză.

Aşa s-a ajuns ca Slovenia să ne conducă la o diferenţa cam mare, respectiv 6-3 în minutul 10 şi chiar 12-7 după jumătatea primei reprize.

Din fericire, Cristina Neagu a luat jocul pe cont propriu şi a demonstrat, încă o dată, că rămâne cea mai bună handbalistă a Planetei.

Astfel, România a reuşit să reintre în joc înainte de finalul primei reprize. Formaţia noastră a făcut de aşa natură încât scorul pauzei să fie egal, 14-14.

După pauză, România a controlat jocul cu autoritate şi doar ghinionul a făcut ca echipa noastră să nu se distanţeze şi mai mult pe tabelă.

S-a încheiat 31-28 pentru România, la capătul unui joc în care formaţia noastră nu a avut o diferenţă mai mare pe tabelă. A fost o victorie datorată în mare măsură celor 11 goluri înscrise de Cristina Neagu, dar şi un succes extrem de important în condiţiile în care Slovenia s-a impus în prima etapă, 24-23 cu Franţa.

Pentru România urmează alte trei meciuri săptămâna viitoare. Marţi jucăm împotriva Spaniei, de la 21.30, ora României. Joi primim replica Angolei, de la ora 19.00, iar vineri înfruntăm pe Franţa tot de la ora 19.00.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv