Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

HANDBAL: România pierde cu Olanda și scad șansele la semifinale

Naționala feminină de handbal a României a debutat cu stângul în faza a doua a grupelor de la Campionatul European găzduit de Franța, echipa noastră cedând, cu 24-29, în confruntarea cu Olanda.

După ce a bifat trei victorii din trei în prima fază a grupelor, România a început prost meciul cu Olanda, primul din Grupele Principale de la Campionatul European.

Adversarele s-au desprins rapid la 3-1, ceea ce avea să fie un semn prost în condițiile în care fetele noastre ne-au obișnuit în primele partide cu un start în trombă.

Deși am revenit pe parcurs, grație bombelor semnate Cristina Neagu, Olanda a fost mai mereu echipa care a impus ritmul partidei. Iar adversarele noastre au părut în multe momente că evolueză în mare viteză, precum Barcelona la fotbal.

A fost 11-10 la pauză, dar Olanda și-a luat avânt serios în prima parte a reprizei secunde, perioadă de joc în care formația noastră și-a arătat limitele. Rămânem dependenți de Cristina Neagu în momentele dificile din atac, iar apărarea se bazează mult prea mult pe ziua prinsă de cele două portărițe.

Au fost și opt golurile diferență, 21-13, însă pe final ne-am revenit, după ce Iulya Dumanska a început să blocheze aruncările adversarelor, și chiar puteam da emoții serioase batavelor dacă nu ne grăbeam și iroseam două sau trei aruncări de la distanță, faze de joc în care Olanda avea poarta goală, dar aruncările noastre au ocolit poarta adversă.

S-a terminat până la urmă 29-24, iar din acest moment situația României este clară. Trebuie să batem pe Spania, marți, 11 decembrie, de la ora 19.00, și pe Ungaria, miercuri, 12 decembrie, de la ora 19.00, pentru a ajunge sigur în semifinale, alături de Olanda.

Un alt pas greșit ne face să ajungem la mâna rezultatelor, lucru care nu ne favorizează foarte mult.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv