Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Adina Florea își retrage candidatura de la șefia Secției speciale, după ce NU a fost validată / POLITICĂ: Iohannis susține că o nouă lege a pensiilor ar fi utilă / ”Asumarea răspunderii pe buget este constituțională” / POLITICĂ: Guvernul Orban își asumă săptămâna viitoare răspunderea ”cel puțin pe Legile Justiției” / 

Breaking News:
 

HANDBAL: România trece clar de Germania și se califică în faza a doua a grupelor de la Campionatul European

Naționala feminină de handbal a României a obținut luni seara calificarea în faza a doua a grupelor de la Campionatul European, turneu final găzduit de Franța.

Denisa Dedu a facut un meci perfect impotriva Germaniei sursa foto Facebook Denisa Dedu

După 31-28 în prima etapă, cu Cehia, România s-a distrat cu Germania, formație pe care a învins-o fără mari probleme, scor 29-24.

Și asta în ciuda faptului că nemțoaicele se impuseseră în prima etapă chiar împotriva Norvegiei, campioana europeană en-titre, scor 33-32.

România a dominat copios duelul cu Germania grație eficienției și modului mult mai exact în care ne-am apărat. Eliza Buceschi și Cristina Neagu au fost, din nou, printre cele mai bune marcatoare ale noastre, ca și în partida precedentă, dar omul meciului a fost portarul Denisa Dedu.

Goalkeeperul României l-a exasperat pe tehnicianul adversarelor cu intervențiile miraculoase, iar cireașa de pe tort a fost pusă spre finalul reprizei a doua când Denisa a și reușit să marcheze un gol din poartă în poartă.

Am avut mici emoții pe final, când nemțoaicele s-au apropiat de la 16-25 la 23-27, însă echipa noastră a gestionat foarte bine finalul partidei și și-a adjudecat o victorie mai mult decât meritată.

Cu două victorii din două meciuri România și-a asigurat deja calificarea în faza a doua a grupelor de la Campionatul European din Franța.

Avem însă nevoie să intrăm în faza respectivă cu cât mai multe puncte așa că ideal ar fi să abordăm la victorie și duelul cu Norvegia din ultima etapă, partidă programată miercuri, 5 decembrie, de la 22.00, ora României.

28 Shares