Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

În sfârșit s-a făcut! Academia Rapid a cumpărat brandul Rapid

Una dintre cele mai importante telenovele din fotbalul românesc a luat sfârșit în cursul zilei de marți.

Reprezentanții Fotbal Club R București, fosta echipă Academia Rapid, au cumpărat brandul Rapid, scos la licitație după ce a fost declarat falimentul FC Rapid SA.

Falimentul fostei echipe a Rapidului a fost declarat în iunie 2016. De atunci, lichidatorul s-a chinuit doi ani să valorifice ce a rămas de pe urma echipei respective, adică brandul, marca și culorile.

A fost nevoie să se organizeze 19 licitații pentru ca în cele din urmă să avem și un câștigător. Fotbal Club R București, fosta Academia Rapid București, și-a dat acordul, marți, pentru achitarea sumei de 406.800 de euro plus TVA.

S-a achitat un avans de 10% din sumă, urmând ca până la un termen dinainte stabilit să se achite și restul sumei. 

Informația a fost confirmată de lichidatorul Mihai Florea, care a precizat că Fotbal Club R București este cumpărătoarea brandului Rapid și a dat asigurări că suma respectivă nu se va plăti din bani publici, adica din banii Primăriei Sector 1 București.

Încântat de veste, Daniel Pancu a precizat că, din acest moment, echipa se va putea numi fără probleme Rapid București. De asemenea, atacantul giuleștenilor s-a declarat încântat de posibilitatea ca gruparea antrenată de Constantin Schumacher să redevină ce a fost.

Nu în ultimul rând, Pancu le-a transmis contestatarilor că “dacă nici acum nu recunosc această echipă drept adevăratul Rapid, nu știu ce ar mai fi de spus. Din acest moment lucrurile sunt cât se poate de clare”. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv