Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Începe Romanian Snooker Masters, unul dintre cele mai tari turnee de profil

La București începe, joi, Romanian Snooker Masters, unul dintre cele mai tari turnee de snooker din lume.

Evenimentul va avea loc la Circul Globus și va dura cinci zile, de miercuri până duminică, 16 dintre cei mai buni jucători de snooker din lume urmând să lupte pentru premii totale în valoare de 200.000 de euro.

Disputele vor avea loc pe reprize, urmând ca de miercuri până sâmbătă să se joace meciuri atât de la ora 13.00, cât și de la 19.00, urmând ca duminică balul să fie deschis de la ora 13.00, urmând să se joace și de la ora 19.00 doar dacă o impune scorul.

Duelurile de vineri seara și din weekend se văd în direct și la tv, pe postul PRO X. Însă cei care vor să vadă evenimentul pe viu trebuie să știe că pot achiziționa bilete online de pe myticket.ro.

Pentru miercuri și joi, prețul unui bilet variază între 50 și 160 de lei. Pentru duelurile de vineri prețul unui bilet variază între 60 și 240 de lei. 

Sâmbătă, la semifinale, mai sunt disponibile bilete de 100 și 200 de lei. Interesant este că nici biletele pentru finala de duminică nu s-au epuizat încă, fiind disponibile bilete din toate cele trei categorii existente, respectiv 140 de lei pentru tichetele de categoria a doua, 250 de lei pentru biletele de categoria întâi și 400 de lei pentru tichetele VIP.

Din punct de vedere sportiv trebuie precizat că favoritul principal al competiției este nimeni altul decât englezul Mark Selby, lider mondial actual și campion mondial în 2014, 2016 și 2017.

Cei 16 concurenți vor evolua, în funcție de rezultate, în optimi de finală, sferturi de finală, semifinale și finală. Meciurile din optimi și sferturi se joacă după sistemul cel mai bun din șapte jocuri, meciurile din semifinale se joacă după sistemul cel mai bun din nouă meciuri, iar finala se joacă după sistemul cel mai bun din 19 meciuri.

Programul partidelor din optimi arată astfel

Mark Selby (Anglia, lider mondial, triplu campion mondial) – Liang Wenbo (China, fost locul 11 mondial și vicecampion la Jocurile Mondiale)

Stuart Bingham (Anglia, fost locul 2 mondial și campion mondial în 2015) – Neil Robertson (Australia, fost lider mondial și campion mondial în 2010)

Mark Williams (Țara Galilor, fost lider mondial și campion mondial în 2000 și 2003) – Ali Carter (Anglia, fost locul 2 mondial și vicecampion la Jocurile Mondiale)

Mark King (Anglia, fost locul 11 mondial, înlocuitorul lui Shaun Murphy) – Stephen Maguire (Scoția, fost locul 2 mondial)

John Higgins (Scoția, a fost lider mondial pentru aproape 4 ani și cvadruplu campion mondial în 1998, 2007, 2009, 2011) – Anthony McGill (Scoția, fost locul 15 mondial)

Barry Hawkins (Anglia, fost locul 4 mondial) – Ryan Day (Țara Galilor, fost locul 6 mondial)

Mark Allen (Irlanda de Nord, fost locul 6 mondial) – Kyren Wilson (locul 12 mondial, campion en-titre la Jocurile Mondiale)

Judd Trump (Anglia, fost lider mondial) – Luka Brecel (Belgia, marea speranță a circuitului, a fost locul 11 mondial la nici 23 de ani)

De la eveniment lipsește legendarul Ronnie O’Sullivan, jucător care a acceptat să participe, pe bani serioși, la mai multe meciuri demonstrative disputate în Dubai și care au ca scop dezvoltarea acestui sport în zona respectivă.

Romanian Snooker Masters este al doilea mare eveniment de acest fel găzduit de țara noastră. În octombrie 2016, la Circul Globus s-a desfășurat Mastersul European, competiție câștigată atunci de Judd Trump, cel care în finală a trecut la limită, scor 9-8, de Ronnie O’Sullivan.

7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv