Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Înfrângeri româneşti la Shenzhen. Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au părăsit competiţia

Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea, două dintre reprezentantele României la turneul feminin de tenis de la Shenzhen (China), au părăsit încă din faza optimilor competiţia de 750.000 de dolari.

Monica Niculescu (sursa foto zerofotbal.ro)
Monica Niculescu (sursa foto zerofotbal.ro)

Dezamăgitoare este înfrângerea suferită de Monica Niculescu, sportivă care era cotată a şaptea favorită a competiţiei, dar care a pierdut, scor 6-7, 4-6, partida cu Qiang Wang (China).

Sorana Cîrstea avea şanse minime să producă surpriza cu Agnieszka Radwanska, a treia jucătoare a lumii, şi a cedat fără mari emoţii, scor 0-6, 3-6, la capătul unei partide în care sportiva noastră a contat doar la începutul setului al doilea, când a avut 3-0, dar nu a ştiut să profite de acest avantaj.

În aceste condiţii, România rămâne în proba de simplu de la Shenzhen doar cu Simona Halep, sportivă care miercuri dă piept, în optimi, cu Katerina Siniakova (Cehia).

Meciul se anunţă complicat pentru Simona, care are nevoie să-şi recupereze moralul după înfrângerea suferită marţi la dublu, alături de Monica Niculescu. Cele două sportive ale noastre au cedat, 3-6, 3-6, în disputa cu Natela Dzalamidze şi Veronika Kudermetova.

Singura veste bună de marţi a fost victoria obţinută de Raluca Olaru. Ea s-a calificat în sferturi la dublu, la Shenzhen, alături de ucraineanca Olga Savchuk, după 6-2, 6-2 cu Yingying Duan şi Qiang Wang.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv