Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cîrstoiu se disculpă: „Nu sunt incompatibil, există o decizie a ÎCCJ” / /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar mai există ploi până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Învinsă de Cibulkova, Simona Halep părăseşte Turneul Campioanelor încă din faza grupelor

Pentru al doilea an la rând, Simona Halep a părăsit Turneul Campioanelor la tenis încă din faza grupelor.

halep

Deşi a debutat în competiţie cu o victorie clară obţinută împotriva americancei Madison Keys, Simona a pierdut confruntarea cu liderul mondial, Angelique Kerber, şi avea nevoie de cel puţin un set contra slovacei Dominika Cibulkova, în ultima etapă din grupe.

Din păcate, afectată de o accidentare la genunchi care a sâcâit-o şi în partida cu Kerber, Simona nu a putut evolua la potenţial maxim împotriva Dominikăi Cibulkova şi, în cele din urmă, a trebuit să se recunoască învinsă, scor 3-6, 6-7, la capătul unei partide care a durat 110 minute.

Simona a avut câteva momente în setul al doilea când putea întoarce soarta partidei, dar evoluţia extrem de agresivă a slovacei a fost imposibil de stăpânit.

Cibulkova aşteaptă pasul greşit al lui Keys contra nemţoaicei Angelique Kerber pentru a putea bifa accederea în penultimul act al competiţiei.

Simona Halep părăseşte pentru al doilea an la rând Turneul Campioanelor încă din faza grupelor cu acelaşi palmares, o victorie şi două înfrângeri, doar că anul trecut a bifat singurul succes în etapa a treia, când deja se ştie că nu mai are şanse de a ajunge în semifinale.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv