Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Învinsă în semifinale la Rio, Sorana Cîrstea urcă 46 de locuri în clasamentul WTA

Aflată la cea mai bună perioadă sportivă din ultimii trei ani, Sorana Cîrstea a ajuns până în semifinalele turneului feminin de tenis de la Rio de Janeiro.

sori

A fost învinsă în penultimul act al competiţiei de 250.000 de dolari de americanca Shelby Rogers, cu un dublu 6-4, dar şi-a asigurat punctele necesare pentru a urca 46 de locuri în ierarhia WTA.

Astfel, Sorana va ocupa, începând de luni, locul 153 mondial. Este încă departe de vremurile bune, dar pe drumul cel bun, bucureşteanca reuşind să-şi recapete bucuria de a juca tenis.

Şi cum obiectivul Soranei este să ajungă pe un loc care să-i permită accederea directă pe tabloul principal de la Roland Garros, sportiva noastră nu are timp de pauză.

Săptămâna viitoare, Sorana va evolua în challengerul de la Sao Paulo, unde este a opta favorită şi va da piept, în primul tur, cu o jucătoare venită din calificări.

Alături de ea, la Sao Paulo vor evolua Andreea Mitu, Ana Bogdan şi Mihaela Buzărnescu, şanse mari având să ajungă pe tabloul principal şi Daiana Negreanu, care a debutat cu o victorie spectaculoasă în calificări, 6-0, 6-0, cu Jennifer Rosa Dourado.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv